ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΟΙΑ

Έτοιμο και μάλιστα για να λειτουργεί ως σύγχρονο λιμάνι, και να υποδέχεται τα μεγάλα πλοία, είναι το λιμάνι Καλύμνου (έξω λιμενοβραχίονας) το οποίο μέχρι τώρα αποτελούσε κυματοθραύστη.Το πιο πολύπαθο πλέον έργο των τελευταίων ετών έχει ολοκληρωθεί, και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από τι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του...

Έτοιμο και μάλιστα για να λειτουργεί ως σύγχρονο λιμάνι, και να υποδέχεται τα μεγάλα πλοία, είναι το λιμάνι Καλύμνου (έξω λιμενοβραχίονας) το οποίο μέχρι τώρα αποτελούσε κυματοθραύστη.


Το πιο πολύπαθο πλέον έργο των τελευταίων ετών έχει ολοκληρωθεί, και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από τι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του, αφού ημερολογιακά δεν εξαντλήθηκε καν το όριο των 30 ημερών !!

 


Επιπλέον εργασίες ως προς την σκυρόδεση του, που το καθιστά απόρθητο σε νέα προβλήματα σπηλαιωσης, δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που έγινε από την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία του κ Κυριάκου Παπαγεωργίου, που έχει επόμενο σταθμό την Σύμη.
Ένα έργο το οποίο όπως αρχικά είχε κατασκευασθεί δεν μπορούσε να υποδέχεται μεγάλα πλοία, και μετά τις εργασίες που έγιναν για την αποκατάσταση της σπηλαιωσης και επιπλέον μετατροπή του κρηπιδοτοιχου στην βάση του (ποδα), καθίσταται πλέον ικανό με ασφάλεια να υποδέχεται μεγάλα πλοία.

Επόμενο βήμα η προσέγγιση των μεγάλων πλοίων της Blue Star Ferries.

{youtubejw}n5gATUksnIs{/youtubejw}

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/203-2012-01-29-11-16-57


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!