«Αγαπούλα την κουκούλα»

Και ενώ η Ελλάδα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην κρίση, ενώ τα νοικοκυριά σήμερα διαπιστώνουν ότι στερούνται και τα πλέον βασικά και το περιβόητο «καλάθι της νοικοκυράς» ... ότι που καλύπτεται στον πάτο από βασικά προϊόντα διαβίωσης, οι διάφοροι μαικήνες της πολιτικής σκηνής του τόπου, με περισσό θράσος βγαίνουν στα μέσα και μιλάνε για λανθασμέ...

Και ενώ η Ελλάδα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην κρίση, ενώ τα νοικοκυριά σήμερα διαπιστώνουν ότι στερούνται και τα πλέον βασικά και το περιβόητο «καλάθι της νοικοκυράς» ... ότι που καλύπτεται στον πάτο από βασικά προϊόντα διαβίωσης, οι διάφοροι μαικήνες της πολιτικής σκηνής του τόπου, με περισσό θράσος βγαίνουν στα μέσα και μιλάνε για λανθασμένες πολιτικές, λες και αυτοί δεν είχαν καμιά σχέση με τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια σ' αυτό τον τόπο.

 

Οι σελίδες των εφημερίδων και τα παράθυρα των καναλιών, γέμισαν προσφάτως με όλους αυτούς, που είτε είχαν χρηματίσει σε κυβερνητικές θέσεις, είτε έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο του παραλόγου, είτε ακόμη και σήμερα κατέχουν καρέκλες υπουργείων και φωνάζουν ... για λάθη και ελλείψεις του παρελθόντος, πρόσφατου και μη, θυμίζοντας την φράση ... «έμεινα παρθένα για το παιδί μου»!

Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι κραδαίνουν τον δείκτη του χεριού τους, δείχνοντας αριστερά και δεξιά τους αίτιους για το κατρακύλισμα της οικονομίας και της κοινωνίας, ενώ εκείνοι, ως όψιμοι «λαοπατέρες» αποποιούνται ευθυνών, χρησιμοποιώντας ακόμη και προφάσεις του στυλ «δεν διάβασα το μνημόνιο, δεν είχα χρόνο, δεν πρόλαβα, δεν μου το εξηγήσανε» και άλλα παρόμοια.

«Θου κύριε» θα πει και ο πλέον καλόπιστος και ο πλέον άσχετος με τα πολιτικά δρώμενα αυτού του τόπου!

Καλά ρε λεβέντες, που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια; Μήπως βρισκόσασταν στο εξωτερικό; Μα εμείς σας θυμόμαστε να βρίσκεστε στις καρέκλες υπουργείων, στα βουλευτικά, ευροβουλευτικά και συνδικαλιστικά έδρανα ή ακόμη και να επιδεικνύετε με περηφάνια ως πρωθυπουργοί τα πρώτα ζεστά «ευρώπουλα» που βγήκαν από το μηχάνημα πριν μια δεκαετία περίπου, αλλά και σαν σύμβουλοι, στεκόσασταν δίπλα από δυο και περισσότερους πρωθυπουργούς και τους δείχνατε πώς να διαχειριστούν αυτό το κράτος.

Και τώρα επιδίδονται στην τακτική τους που λέει, "όχι εμείς αλλά αυτός εκεί φταίει, εμείς δεν ξέραμε, δεν είδαμε, δεν πήραμε χαμπάρι, δεν καταλάβαμε, αυτόν να ρίξετε στα τάρταρα, αυτός μας παρέσυρε, ξαναβάλτε μας στην καρέκλα, ξαναδοξάστε μας, για να δείτε άσπρη μέρα" και γενικώς ... «Αγαπούλα την κουκούλα»

Παλμός του Αιγαίου

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/opinion/201-l-r-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!