Γιατί οι εκλογές θα γίνουν έως τέλος Απριλίου

Οι τέσσερις παράμετροι – κλειδιά που καθορίζουν την θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου. Γιατί οι εκλογές θα γίνουν έως τέλος Απριλίου.Έως τα τέλη Απριλίου, το πολύ, θα διαρκέσει η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου.Ο συγκεκριμένος χρονικός προσδιορισμός προκύπτει με βάση τις υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι της Ευρωζώνης και των πιστωτών τ...

Οι τέσσερις παράμετροι – κλειδιά που καθορίζουν την θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου. Γιατί οι εκλογές θα γίνουν έως τέλος Απριλίου.

Έως τα τέλη Απριλίου, το πολύ, θα διαρκέσει η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο συγκεκριμένος χρονικός προσδιορισμός προκύπτει με βάση τις υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι της Ευρωζώνης και των πιστωτών της, στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται, με ημερολογιακή σειρά:

 

α) η υπογραφή του συμφώνου ανταλλαγής ομολόγων (PSI+), για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους,

β) η διαπραγμάτευση για την εκταμίευση του δεύτερου πακέτου της οικονομικής βοήθειας από την τρόικα, ύψους 89 δισ. ευρώ,

γ) η κάλυψη της μεγάλης ομολογιακής λήξης της 20ης Μαρτίου, ύψους 14,4 δισ. ευρώ και

δ) η διευθέτηση μιας σειρά κρίσιμων εκκρεμοτήτων, που προκύπτουν από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα έναντι της Ευρωζώνης, τους τελευταίους μήνες (τήρηση μιας σειρά δεσμεύσεων, που ξεκινούν από την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων και φτάνουν έως την υλοποίηση των προγραμματισμένων μεταρρυθμίσεων).

Με βάση όλες τις παραπάνω υποχρεώσεις, εκτιμάται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την προκήρυξη και διεξαγωγή των εκλογών, είναι συγκεκριμένη και κυρίως δεν είναι τόσο απότοκη των συμφωνιών που θα γίνουν σε πολιτικό επίπεδο, όσο των υποχρεώσεων που έχει να φέρει σε πέρας η χώρα στο πλαίσιο των ανελαστικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και στο ΠΑΣΟΚ προγραμματίζουν τις εσωκομματικές τους διεργασίες με βάση τα τέσσερα παραπάνω ορόσημα.

Πληροφορίες, μάλιστα, που έρχονται από την Ιπποκράτους, αναφέρουν ότι στον προγραμματισμό τους, για την εκλογή νέου προέδρου, δίνουν ένα περιθώριο αλλαγών (δηλαδή παράτασης) μόλις 2 εβδομάδων.

- Newsbomb.gr.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/hot-news-greece/197--21-01-2012-0823-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!