Κάνει θραύσεις παντού το νέο κόμμα του βουλευτή Πάνου Καμμένου !!!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ …!!!‏Μπάχαλο κάνει την κεντροδεξιά ένα κόμμα υπό τον Πάνο Καμμένο. Αυτό προκύπτει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Όπως, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τους αριθμούς, ο φημολογούμενος πολιτικός σχηματισμός του ανεξάρτητου βουλευτή, δημιουργεί τεράστιο π...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ …!!!‏

Μπάχαλο κάνει την κεντροδεξιά ένα κόμμα υπό τον Πάνο Καμμένο. Αυτό προκύπτει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Όπως, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τους αριθμούς, ο φημολογούμενος πολιτικός σχηματισμός του ανεξάρτητου βουλευτή, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα τόσο στη Ν.Δ., όσο και στο ΛΑ.Ο.Σ.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Β’ Αθήνας, όπου καταγράφει ποσοστά μεγάλου κόμματος. Πέραν των δημοσκοπήσεων ο Καμμένος, δείχνει να αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική και σ’ έναν άλλο τομέα. Το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης (facebook, twitter κ.α.). Στο συγκεκριμένο πεδίο, ο ανεξάρτητος βουλευτής κάνει στην κυριολεξία πάρτυ.

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/hot-news-greece/195-2012-01-21-11-19-47


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!