Στενότερες οι σχέσεις Δήμου – Αποδήμων μετά την Β’ Παγκαλυμνιακή ΗΠΑ

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπεύθυνου αποδήμων Δρόσου Ταυλάριου στο Τάρπον Σπρίνγκς, όπου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, έγιναν σημαντικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής ΗΠΑ Μανώλη Φράγκο και τους προέδρους και εκπροσώπους των Καλύμνικων συλλόγων σχετικές με την δημιουργία του Δικτύου των Απανταχού Καλ...

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπεύθυνου αποδήμων Δρόσου Ταυλάριου στο Τάρπον Σπρίνγκς, όπου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, έγιναν σημαντικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής ΗΠΑ Μανώλη Φράγκο και τους προέδρους και εκπροσώπους των Καλύμνικων συλλόγων σχετικές με την δημιουργία του Δικτύου των Απανταχού Καλυμνίων. Το περίγραμμα των θέσεων του επί του θέματος, βρήκε σύμφωνους τους εκπροσώπους των συλλόγων. Όλα αυτά βέβαια θα συζητηθούν στην συνέχεια, ειδικότερα στην πρώτη Παγκόσμια Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη που θα γίνει τον Αύγουστο στην Κάλυμνο.


Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την έναρξη της εκστρατείας σύνταξης του Μητρώου των Απανταχού Καλυμνίων που ήδη ξεκίνησε από το νησί. Ο κ. Ταυλάριος ζήτησε από τους συλλόγους να βοηθήσουν στην διαμόρφωση του Μητρώου στις περιοχές τους και τους ζήτησε να ορίσουν από ένα μέλος του Δ.Σ. ως υπεύθυνο γι’ αυτό. Επίσης να ορίσουν από ένα μέλος υπεύθυνο για την ενημέρωση της ιστοσελίδας και για την τουριστική προβολή και προώθηση των Καλύμνικων προϊόντων, τα οποία θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με αυτούς που ανέλαβαν το σχετικό καθήκον στην Κάλυμνο.
Ο κ. Ταυλάριος πριν την τηλεδιάσκεψη, παρουσίασε την ιστοσελίδα των αποδήμων (www.tzivaerikalymnos.com) στα μέλη της Παγκαλυμνιακής Συνδιάσκεψης, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την πληρότητα του, παρ’ ότι είναι ακόμα στην αρχική φάση ανάπτυξης. Έτσι ένα ακόμα αίτημα των αποδήμων πολλών χρόνων, έγινε πραγματικότητα.
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης στην τηλεδιάσκεψη υποσχέθηκε να θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της κήρυξης του 2012 ως Έτος Αποδήμων.
Οι εκδηλώσεις φέτος στην Κάλυμνο της «Εβδομάδας των Αποδήμων» παραγραμματίσθηκαν για τις 7-13 Αυγούστου.   

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/193-2012-01-17-02-56-07


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!