Εποικοδομητικές συναντήσεις είχε ο Δρόσος Ταυλάριος στο Τάρπον Σπρίνγκς

Στις εκδηλώσεις της Β’ Παγκαλυμνιακής Συνδιάσκεψης ΗΠΑ του Τάρπον Σπρινγκς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, λόγω ξαφνικού προβλήματος με την ΑΝΕΚ, την ναυτιλιακή εταιρία του Δήμου, ανέβαλε την τελευταία στιγμή το ταξίδι του και εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο αποδήμων Δρόσο Ταυλάριο. Ο κ. Ταυλάριος, ο οποίος και στα ταξίδια στην Γαλλία και Αυστραλία που π...
Στις εκδηλώσεις της Β’ Παγκαλυμνιακής Συνδιάσκεψης ΗΠΑ του Τάρπον Σπρινγκς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, λόγω ξαφνικού προβλήματος με την ΑΝΕΚ, την ναυτιλιακή εταιρία του Δήμου, ανέβαλε την τελευταία στιγμή το ταξίδι του και εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο αποδήμων Δρόσο Ταυλάριο.
Ο κ. Ταυλάριος, ο οποίος και στα ταξίδια στην Γαλλία και Αυστραλία που προηγήθηκαν, είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με τα τοπικές αρχές και τους ομογενείς μας. Η συνάντηση με τον Δήμαρχο του Τάρπον Σπρίνγκς David Archie έγινε στο δημοτικό μέγαρο της πόλης παρουσία του αντιδημάρχου συμπατριώτη μας Χρυσόστομου Αλαχούζου.

 

Είχε προηγηθεί πρωινό με τον Δήμαρχο και την επιτροπή αδελφοποιήσεων του Δήμου που περιλαμβάνει 40 μέλη. Αδελφοποιημένες εκτός της Καλύμνου είναι η Κύπρος, Σύμη και Χάλκη.
Στην συνέχεια έγινε δίωρη ξενάγηση του κ. Ταυλάριου και μελών της Παγκαλυμνιακής στο St. Pete’s College από τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου.
Συμφωνήθηκε να δοθεί διετής παράταση της συμφωνίας επισκέψεων σπουδαστών του ιδρύματος στην Κάλυμνο για σεμινάρια εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας που είχε ακυρωθεί, αφού δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε συμφωνηθεί την διετία 2009-2010. Ο κ. Ταυλάριος προσκομίζει στον κ. Δήμαρχο συμφωνητικό υπογραμμένο από τον Πρόεδρο του ιδρύματος, προς υπογραφήν, για να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή το καλοκαίρι του 2013. Ο Δήμος του Τάρπον Σπρίνγκς χρηματοδοτεί γι’ αυτό τα έξοδα ενός σπουδαστή.
Το ίδρυμα προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Δήμο Καλύμνου σε τομείς οργάνωσης και υψηλής τεχνολογίας.
Το ίδιο προσφέρθηκε να κάνει ο Δήμος του Τάρπον Σπρίνγκς κατόπιν πρότασης του Χ. Αλαχούζου, σε τεχνογνωσία στον τομέα του καθαρισμού του νερού, απέστελλε μάλιστα και σχετικό φάκελο.
Ο κ. Ταυλάριος, εκτός από το περίπτερο προώθησης του Τουρισμού της Καλύμνου και των προϊόντων της, επισκέφθηκε Έλληνες εμπόρους τροφίμων, στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης των τοπικών προϊόντων.
Επίσης ορίσθηκε μέλος του Συλλόγου του Τάρπον Σπρίνγκς που ανέλαβε σε συνεργασία με Καλύμνιο που διαθέτει τουριστικό πρακτορείο στην πόλη, να διοργανώσουν γκρουπ που θα επισκεφθεί την Κάλυμνο τις ημέρες του Πάσχα.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Ταυλάριος συναντήθηκε με τον Καλύμνιο Βουλευτή Κώστα Μπιλιράκη, τον πατέρα του πρώην βουλευτή Μάικλ Μπιλιράκη, τον Έλληνα πρόξενο της Τάμπα, τον Μητροπολίτη κκ. Νικήτα και Καλύμνιους επιχειρηματίες με τους οποίους συζήτησε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και το νησί μας και τους κάλεσε να το επισκέπτονται όσο συχνότερα μπορούν.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/192-2012-01-17-02-40-29


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!