Η τηλεδιάσκεψη Καλύμνου – Τάρπον Σπρίνγκς άνοιξε νέους ορίζοντες

Η αναγκαστική απουσία του Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη από της εργασίες της Παγκαλυμνιακής Συνδιάσκεψης ΗΠΑ του Τάρπον Σπρίνγκς που προέκυψε την τελευταία στιγμή, είχε και τα θετικά της!! Έγινε αιτία να πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Καλύμνου με το εξωτερικό , εν προκειμένω με τους απόδημους Καλύμνιους της Αμερικής στο Τάρ...

Η αναγκαστική απουσία του Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη από της εργασίες της Παγκαλυμνιακής Συνδιάσκεψης ΗΠΑ του Τάρπον Σπρίνγκς που προέκυψε την τελευταία στιγμή, είχε και τα θετικά της!!


Έγινε αιτία να πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Καλύμνου με το εξωτερικό , εν προκειμένω με τους απόδημους Καλύμνιους της Αμερικής στο Τάρπον Σπρίνγκς. Την συζήτηση που συντόνισε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου στην συνδιάσκεψη, υπεύθυνος αποδήμων Δρόσος Ταυλάριος, διήρκεσε 2 ώρες και είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε διεξοδικά και άκουσε τις απόψεις του προέδρου της Παγκαλυμνιακής ΗΠΑ Μανώλη Φράγκου, των προέδρων των Καλυμνίων του Τάρπον Σπρίνγκς Κώστα Σισώη, Κέμπελ Οχάιο Νικόλα Καλουρή, Ουάσινγκτον Μαρίας Γιακουμάτου, της αντιπροέδρου της Νέας Υόρκης Ευδοκίας Καμπούρη καθώς και του αντιδημάρχου Τάρπον Σπρίνγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου, της επίτιμης προέδρου της Παγκαλυμνιακής ΗΠΑ Μαρίας Παντελή και της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου Μαρία Πουλλά.
Την τεχνική στήριξη του εγχειρήματος έκαναν ο Γιώργος Λιάς από την Κάλυμνο και ο Μανώλης Γόνατος από το Τάρπον Σπρίνγκς.
Ο Δήμαρχος παρουσίασε μάλιστα αναλυτικά το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Καλυμνίων για τα επόμενα 3 χρόνια του τομέα των αποδήμων, το οποίο για πρώτη φορά περιλαμβάνει νέες δράσεις για αυτές και ικανοποιητικό προϋπολογισμό.
Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και έγινε σε θερμό και συγκινητικό κλίμα στην αίθουσα του Καλύμνικου Σπιτιού το Σάββατο μεσημέρι 6 Ιανουαρίου 2012.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/190-2012-01-17-02-12-23


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!