ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ KALYMNOS DIVING CLUB

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε το καταδυτικό κέντρο του νησιού μας " KALYMNOS DIVING CLUB" παρουσία μελών και φίλων , ενώ στο αγιασμό που έγινε στο καταδυτικό κέντρο στην περιοχή Θέρμα τίμησαν πέρα των άλλων και ο δήμαρχος, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ Γ.Μαυρος .  Προ του κόψιμου της πρωτοχρονιάτικης πίτας να σημ...

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε το καταδυτικό κέντρο του νησιού μας " KALYMNOS DIVING CLUB" παρουσία μελών και φίλων , ενώ στο αγιασμό που έγινε στο καταδυτικό κέντρο στην περιοχή Θέρμα τίμησαν πέρα των άλλων και ο δήμαρχος, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ Γ.Μαυρος .

 

Προ του κόψιμου της πρωτοχρονιάτικης πίτας να σημειωθεί ότι ετελεσθει ο καθιερωμένος αγιασμός από τον ιερέα Ηλία Μουζουρακη, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάδυση με σκάφανδρο από τον ένα εκ των ιδιοκτητών Δημήτρη Νυστάζο, για να ολοκληρωθεί το κόψιμο της πίτας εντός της θάλασσας, όπως συνηθίζεται.
Μετά το ετήσιο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία μελών και φίλων του « KALYMNOS DIVING CLUB», την δεύτερη πίτα έκοψε ο δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προοπτικές που ανοίγονται για τον χώρο της κατάδυσης με την ολοκλήρωση του Καταδυτικού Κέντρου, ενώ δήλωσε πως προχωράνε σε γρήγορους ρυθμούς και οι διαδικασίες επαναλειτουργίας της σχολής δυτών.
Αναφορικά με τις δράσεις του « KALYMNOS DIVING CLUB», και τις συνολικές του δράσεις οι κα. Άννα Νυσταζου ,αλλά και οι Σκεύος και Δημήτρης Νυσταζος αντίστοιχα δήλωσαν πως οι προσφερόμενες υπηρεσίες καταδύσεων είναι μοναδικές σε ολόκληρη την χώρα.
Εντυπώσεις γύρω από την ενασχόληση τους έκαναν και μικρότερα σε ηλικία μέλη του συλλόγου, αφού οι καταδύσεις από το « KALYMNOS DIVING CLUB» απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/189--kalymnos-diving-club-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!