Τοποθετήθηκε νέα πινακίδα ΑΚΤΗ ΤΑΡΠΟΝ ΣΠΡΙΝΓΚΣ

Φέτος το καλοκαίρι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων των αποδήμων, έγινε παράπονο από τον Πρόεδρο των Καλυμνίων του Τάρπον Σπρίνγκς και άλλους συμπολίτες τους, για την απουσία της πινακίδας που έφερε το όνομα «Οδός Τάρπον Σπρίνγκς» που φτιάχτηκε το καλοκαίρι του 2010 για να τοποθετηθεί στην μετονομασθείσα παραλιακή οδός. Όταν διερεύνησε το θέμ...
Φέτος το καλοκαίρι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων των αποδήμων, έγινε παράπονο από τον Πρόεδρο των Καλυμνίων του Τάρπον Σπρίνγκς και άλλους συμπολίτες τους, για την απουσία της πινακίδας που έφερε το όνομα «Οδός Τάρπον Σπρίνγκς» που φτιάχτηκε το καλοκαίρι του 2010 για να τοποθετηθεί στην μετονομασθείσα παραλιακή οδός.

Όταν διερεύνησε το θέμα ο κ. Δρόσος Ταυλάριος, διαπιστώθηκε ότι η πινακίδα δεν εντοιχίστηκε, ούτε τοποθετήθηκε η σχετική πλάκα μόνιμα σε άλλο σημείο του δρόμου, με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί και να πεταχτεί.

Η Δημοτική Αρχή άμεσα έδωσε εντολή και φτιάχτηκε καινούργια πλάκα η οποία και εντοιχίστηκε στο κτίριο του Δημαρχείου απ’ όπου και αρχίζει και η οδός Τάρπον Σπρίνγκς.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/170--q-q


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!