Πρόταση να δοθούν ονομασίες σε δρόμους στο Φλασκά προς τιμήν Αποδήμων

Ο Υπεύθυνος Αποδήμων του Δήμου Καλυμνίων, Δρόσος Ταυλάριος ενημέρωσε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για επιστολή της Καλυμνιακής Ένωσης Βορειοδυτικής Ινδιάνας με ημερομηνία 19-10-2011 και  με Αριθμό Πρωτ. 28454/24-11-11. Η επιστολή αυτή ενημερώνει για το πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της στο χώρο των Καλυμνίων της περιοχής.  Στην ίδια αυτ...

Ο Υπεύθυνος Αποδήμων του Δήμου Καλυμνίων, Δρόσος Ταυλάριος ενημέρωσε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για επιστολή της Καλυμνιακής Ένωσης Βορειοδυτικής Ινδιάνας με ημερομηνία 19-10-2011 και  με Αριθμό Πρωτ. 28454/24-11-11. Η επιστολή αυτή ενημερώνει για το πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της στο χώρο των Καλυμνίων της περιοχής.

 

Στην ίδια αυτή επιστολή, ζητάει η Ένωση, να ονομασθεί οδός με το όνομα «GARY INDIANA» προς τιμήν των εκεί Καλυμνίων. Εκφράζει μάλιστα την πικρία των μελών της και μιλά για «παράληψη» του Δήμου, που δεν έκανε για αυτούς, ότι έγινε με τους συλλόγους DARWIN, TARPON SPRINGS και CAMPBELL OHIO.

Πρότεινε λοιπόν ο κ. Δρόσος Ταυλάριος να δοθούν ονόματα προς τιμήν των αποδήμων, στους δρόμους της περιοχής από Φλασκά μέχρι την Χώρα, όπου υπάρχουν αρκετοί, μεγάλοι ανώνυμοι δρόμοι.

Ως κριτήριο για να δοθεί ονομασία προς τιμήν πόλης ή περιοχής Αποδήμων, προτείνει την ύπαρξη και λειτουργία Συλλόγου Καλυμνίων, αφού κατά τεκμήριο σύλλογοι λειτουργούν εκεί που υπάρχουν μεγάλες αριθμητικά παροικίες Καλυμνίων. Σύμφωνα με το κριτήριο αυτό, υπολείπονται προς ονομασία οδοί για τους Καλύμνιους των πόλεων όπου δραστηριοποιούνται σύλλογο, Gary Indiana, Astoria New York, καθώς και Καλυμνιακών Αδελφοτήτων Sydney και Melbourne Australia.

Ζητάει ο κ. Δ. Ταυλάριος να ληφθούν σχετικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο και οι τελετές ονομασίας να γίνονται καλοκαίρι που οι απόδημοι βρίσκονται στο νησί. Επίσης ζητάει να εξουσιοδοτηθεί να βρει και να εισηγηθεί τους δρόμους που θα πάρουν τις σχετικές ονομασίες.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/169-2011-12-29-09-30-56


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!