Με καλύμνικα κάλαντα Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο

«Άναρχος αρχήν λαμβάνει και σαρκούται ο Θεόςο Αγέννητος γεννάται εις τη φάτνη ταπεινός».Μεστά σε περιεχόμενο τα καλύμνικα κάλαντα ήχησαν στο Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων,προς τιμή του προέδρου της κυβερνήσεωςκ. Λουκά Παπαδήμου, από τη χορευτική ομάδα της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής.  Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σά...

«Άναρχος αρχήν λαμβάνει και σαρκούται ο Θεός

ο Αγέννητος γεννάται εις τη φάτνη ταπεινός».

Μεστά σε περιεχόμενο τα καλύμνικα κάλαντα ήχησαν στο Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων,προς τιμή του προέδρου της κυβερνήσεωςκ. Λουκά Παπαδήμου, από τη χορευτική ομάδα της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής.

 

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σάννα, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την καλυμνιακή εκπροσώπηση και με εμφανώς συγκρατημένη συγκίνηση παρακολούθησε τα κάλαντα της ιδιαίτερης πατρίδας του, από τη μεριά της καλυμνιάς μητέρας του Καλλιόπης, το γένος Κουτρούλη.

Θύμισες από τη σκληροτράχηλη ζωή των σφουγγαράδων ξύπνησε στη συνέχεια η Καίτη Κουλλιά, που με ψυχή και πολύ μαράζι απέδωσε «Το Μαρούλι» σηματοδοτώντας μέσα από το τραγούδι τη βιωματική ιδιαιτερότητα του σφουγγαράδικου πολιτισμού μας.

Χρόνια πολλά!


Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/168-2011-12-25-21-21-10


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!