Τελετή έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Νέων, Darwin 29-9-2011

Τελετή έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Νέων, Darwin 29 Σεπτεμβρίου 2011. Διακρίνοντα από αριστερά: Ο κ. Αντώνης Μιαούδης’ Καλυμνιακή Αδελφότητα, κ. Γιάννης Χαλίκος Πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας, κ. Γιάννης Ευκαρπίδης, Αν/ρος της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρρας, ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος στο Ντάργουιν κ. Γιάννης Ανοιχτομάτης και ο Συντονιστής τ...

Τελετή έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Νέων, Darwin 29 Σεπτεμβρίου 2011. Διακρίνοντα από αριστερά: Ο κ. Αντώνης Μιαούδης’ Καλυμνιακή Αδελφότητα, κ. Γιάννης Χαλίκος Πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας, κ. Γιάννης Ευκαρπίδης, Αν/ρος της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρρας, ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος στο Ντάργουιν κ. Γιάννης Ανοιχτομάτης και ο Συντονιστής του ΣΑΕ κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

{youtubejw}et4_l8akBHU{/youtubejw}

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/politistika/ekdhloseis-sthn-australia/134--darwin-29a30-2011


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!