Σύντομη περιγραφή των ιστοσελίδων του Δήμου Καλυμνίων

Ο Δήμος Καλυμνίων έχει 3 σελίδες και είναι οι εξής:Η www.kalymnos.gov.gr είναι η διοικητική σελίδα του Δήμου. Εδώ μπορείτε να βρείτε κυρίως πληροφορίες για τις προσκλήσεις τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τα θέματα προς συζήτηση καθώς και τις προσκλήσεις των επιτροπών. Ακόμα, θα βρείτε αναρτημένα τα θέματα που είναι αναρτημένα για ανοι...

Ο Δήμος Καλυμνίων έχει 3 σελίδες και είναι οι εξής:

Η www.kalymnos.gov.gr είναι η διοικητική σελίδα του Δήμου. Εδώ μπορείτε να βρείτε κυρίως πληροφορίες για τις προσκλήσεις τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τα θέματα προς συζήτηση καθώς και τις προσκλήσεις των επιτροπών. Ακόμα, θα βρείτε αναρτημένα τα θέματα που είναι αναρτημένα για ανοιχτή δημόσια διαβούλευση. Ανάμεσα στα άλλα που δημοσιεύονται είναι τα δελτία τύπου, πόθεν έσχες των αιρετών που ασκούν διοίκηση, κα.

Υπάρχει επίσης η σελίδα www.kalymnos-isl.gr πού είναι η σελίδα του Δήμου που έχει δημιουργηθεί για την τουριστική προβολή του νησιού μας.

Η τρίτη σελίδα του Δήμο, και η πιο καινούργια είναι η www.kalymnos.gr . Αυτή η σελίδα επίσημα δεν έχει παραληφθεί ακόμα από το Δήμο μας αλλά σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία. Η σελίδα αυτή αποτελεί την διαδραστική σελίδα/πύλη μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και των πολιτών.


Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-websites


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!