Ετοιμες οι μελέτες επέκτασης σχολείων σε Χώρα, Βαθύ ,Τέλενδο και Ψέριμο

Ολοκληρώθηκε η μελέτη επέκτασης του 3ου Γυμνασίου Χώρας ,αλλά και των δημοτικων σχολείων του Βαθύ ,της Ψεριμου και της Τελενδου ,και προκειμένου να  τύχουν εντάξεως τους στο ΕΣΠΑ, όπως δήλωσε ο πρωην Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Θανατσης, στα πλαίσια τηλεοπτικής του παρουσίας (tv12). Όπως δή...

Ολοκληρώθηκε η μελέτη επέκτασης του 3ου Γυμνασίου Χώρας ,αλλά και των δημοτικων σχολείων του Βαθύ ,της Ψεριμου και της Τελενδου ,και προκειμένου να  τύχουν εντάξεως τους στο ΕΣΠΑ, όπως δήλωσε ο πρωην Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Θανατσης, στα πλαίσια τηλεοπτικής του παρουσίας (tv12).

Όπως δήλωσε ο κ. Θανατσης  για την επέκταση των σχολικών ιδρυμάτων Χώρας , Βαθύ Τελενδου και Ψεριμου, είναι σε εξέλιξη η εξεύρεση ιδιόκτητων χώρων  η  οποία προϋποθέτει την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων των σχολείων στην πλήρη δικαιοδοσία του Δήμου, προκειμένου να τύχουν εντάξεως τους αντίστοιχα    Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Συμπληρώνοντας επίσης  ο κ. Θανατσης δήλωσε πως οι μελέτες  επεκτάσεων  των σχολικών κτιρίων συγκεκριμένα της Τελενδου και της  Ψεριμου, έχουν ως επιπλέον στόχο την δημιουργία Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(Κ.Π.Ε) , ενώ η σχετική υπουργική ιδρυτική απόφαση αναμένεται να  εκδοθεί εντός του 2011 και θα έχει άμεση εφαρμογή.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν τέλος η αναφορά ότι ενδιαφέρον για δωρεάν εκπαίδευση στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, από συνταξιούχους καθηγητές.

πηγη: http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/to-ergo-toy-dimou/109-2011-12-18-18-12-32


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!