Δενδροφύτευση από υπαλλήλους του Δήμου Καλυμνίων

Στην δεντροφύτευση αρκετών δενδρυλλίων προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες, υπαλληλικό προσωπικό της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγ.Βασιλειου, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ.Π.Ζωιδης. Επίσης, ο κ Ζωιδης αναφέρθηκε και σε προγραμματισμένη δενδροφυτευση το επόμενο χρονικό διάστημα, από την περιοχή Βοθυνοι μέχρι την περιοχ...

Στην δεντροφύτευση αρκετών δενδρυλλίων προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες, υπαλληλικό προσωπικό της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγ.Βασιλειου, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ.Π.Ζωιδης.

Επίσης, ο κ Ζωιδης αναφέρθηκε και σε προγραμματισμένη δενδροφυτευση το επόμενο χρονικό διάστημα, από την περιοχή Βοθυνοι μέχρι την περιοχή Βλυχαδια, όπου γι αυτό τον λογο έχουν ήδη διανοιχθεί μικροί λάκκοι, εν αναμονή νέας ποσότητας δενδρυλλίων.

Επιπλέον, ο υπεύθυνος πρασίνου του Δήμου Καλυμνιων, διευκρίνισε πως οι όποιες κοπές δένδρων που είδαν το φως της δημοσιότητας το  τελευταίο χρονικό διάστημα, είπε –πέραν των άλλων- ότι όλες οι κοπές ξερών δένδρων που γίνονται σε χώρους ευθύνης του Δήμου, αυτές γίνονται κατόπιν σχετικής  και μόνο αδείας, αφού ο Δήμος δεν έχει καμιά αρμοδιότητα σε ιδιωτικούς χώρους.

- http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/to-ergo-toy-dimou/108-2011-12-18-17-57-27


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!