Ο Γιάννης Χαλίκος κατασκευάζει τεχνητό νησί στο Ντάργουϊν

Μια ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία φιλοδοξεί να κατασκευάσει ένα τεχνητό νησί, δίπλα στο λιμάνι του Ντάργουϊν, στη Βόρεια Αυστραλία.
Πρόκειται για την εταιρεία «Halikos Group», που θεωρείται από τις κορυφαίες κατασκευαστικές της Northern Territory.
Της εταιρείας ηγείται ο Καλύμνιος επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, ο οποίος στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την ομογένεια του Ντάργουϊν. Παράλληλα, είναι χορηγός των Πανελλήνιων Αγώνων του ΣΑΕ, ενώ βρίσκεται πίσω από εκατοντάδες δωρεές σε κατοίκους της Καλύμνου μετά το ξέσπασμα της κρίσης.
Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Northern Territory, Adam Giles, επαίνεσε την πρωτοβουλία της ελληνικής εταιρείας και έκανε λόγο για «μεγάλο όραμα», ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την κατασκευή νέου νησιού».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!