Έσπασε όλα τα κοντέρ το νέο, εpασιτεχνικό βιντεάκι της Ελληνίδας δημοτικής υπαλλήλου…

Η πείνα κύριοι και δη η $εξουαλική είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον όταν το υλικό έχει και το ανάλογο αλατοπίπερο. Όταν δηλαδή γνωρίζεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι επαγγελματική προβολή, αλλά homemade. 

Φτιαγμένη στο σπίτι. Φανταστείτε πώς αντιδρά ο γείτονας της πρωταγωνίστριας όταν βλέπει τη φίλη του απο το δίπλα σπίτι να βγάζει τα μάτια της.

Και δεν το βλέπει μόνο ο γείτονας... αλλά τρείς Ελλάδες μαζί. Το βίντεο έχει αναρτηθεί εδώ και λίγο καιρό στο διαδίκτυο και έχει σπάσει όλες τις μετρήσεις, καθώς έχει ξεπεράσει τα 34 εκ. views!

Η κοπέλα, σύμφωνα με εκείνους που το έχουν "ανεβάσει", κατάγεται από την Πάτρα, αλλά δεν πρόκειται για ένα ακόμα βίντεο Πατρινιάς, από αυτά που κυκλοφορούν...

Το κορίτσι επιδίδεται σε σκληpό ποpνό και η διάρκειά του χρονικά είναι μεγάλη... Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας και, ήδη, έχει ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα στην εν λόγω υπηρεσία...

Το ζήτημα είναι ότι το συγκεκριμένο βίντεο σπάει όλα τα κοντέρ, με πολλές αποκαλύψεις και γίνεται χαμός στο διαδίκτυο από χρήστες σε Ελλάδα και εξωτερικό που το παρακολουθούν.

HOT: Η Κατερίνα Παπουτσάκη τα πετάει όλα και κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα! Δες το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: newsrebel


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!