Οι άντρες ακούνε τις γυναίκες μόνο… τα έξι πρώτα λεπτά!

Ο μέσος άντρας «αντέχει» να ακούει τη γυναίκα του να μιλά για το φαγητό που δεν πέτυχε, τον ανάδρομο Ερμή, τα συναισθήματά της και ό,τι άλλο την απασχολεί μόλις για έξι (ολόκληρα!) λεπτά.  

Αντίθετα, όταν μιλά με τα φιλαράκια του για μπάλα, αθλητικά και το σεξ οι «αντοχές» του όχι μόνο αυξάνονται, αλλά υπερδιπλασιάζονται, φτάνοντας συνολικά τα 15 λεπτά.

Σε αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα κατέληξε μια έρευνα, που διεξήχθη ανάμεσα σε 2.000 ενήλικες και την οποία επικαλείται η Mail Online σε δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πάνω από τους μισούς άντρες που συμμετείχαν σε αυτή παραδέχτηκαν ότι δεν είναι καθόλου καλοί ακροατές… εκτός κι αν πρόκειται για αθλητικά.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, το αγαπημένο τους θέμα συζήτησης είναι φυσικά η σχέση τους με το σύντροφό τους, με το 55% των ερωτηθεισών να δηλώνει ότι θέλει να μιλά για τον άντρα που υπάρχει στη ζωή της.

Τέσσερις φορές την εβδομάδα, ο μέσος άντρας «κατεβάζει» ρολά στα αυτιά του, αποφεύγοντας να ακούσει τη σύντροφό του. Αφορμή γι’ αυτό αποτελούν συνήθως θέματα συζήτησης που αφορούν κάποιο πρόσωπο που δε γνωρίζουν, για συναδέλφους, για σελέμπριτις και για… ρούχα.

Κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να καταφέρετε να περάσει απαρατήρητη η… αδιαφορία σας… γελιέστε! Το 55% των γυναικών παραδέχτηκε, ότι συνηθίζει να τσεκάρει τακτικά το κατά πόσο ο σύντροφός τους προσέχει αυτά που του λένε, επιστρατεύοντας διάφορα «τεστ».

πηγή: govastileto.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!