Νέα μόδα παγκοσμίως οι κρουαζιέρες οργίων

Νέα μόδα παγκοσμίως φέρονται να αποτελούν οι κρουαζιέρες οργίων, που οργανώνονται όλο και περισσότερο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με μεγάλη απήχηση μάλιστα.

Στις συγκεκριμένες κρουαζιέρες, κρατήσεις συνήθως μπορούν να γίνονται από ζευγάρια, και οι συμμετέχοντες πέραν από την επίσκεψη νησιών και πόλεων, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, απολαμβάνουν τις ανέσεις που προσφέρει κάθε κανονική κρουαζιέρα, καθώς και προβολές ερωτικών ταινιών και θεματικά πάρτι, όπως τις υπηρεσίες που προσφέρουν ειδικά playrooms.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια των κρουαζιέρων αυτών, ο γυμνισμός επιτρέπεται ακόμη και σε δημόσιους χώρους, ενώ οι διοργανωτές παρακινούν τους πελάτες τους να «αλληλεπιδράσουν» με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Αν και πραγματοποιούνται για λίγα μόνο χρόνια, οι κρουαζιέρες αυτού του είδους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και επεκτείνονται σε όλο και περισσότερα σημεία του πλανήτη, από την Αλάσκα, ως την Κροατία και τις Βαλτικές χώρες για παράδειγμα, όπως σημειώνει και το Detroit Free Press, με διαφοροποιήσεις να συναντώνται στο θέμα της κρουαζιέρας, τον αριθμό και το είδος των συμμετεχόντων (ζευγάρια ή μη) και τις ημέρες της κρουαζιέρας.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοτικότητα τους είναι τέτοια που τα περισσότερα πακέτα του 2015 έχουν ήδη πουληθεί, και ήδη γίνονται κρατήσεις για το 2016 και 2017, ενώ οι τιμές των κρουαζιέρων αγγίζουν ως και τα 7.500 δολάρια. 


ΠΗΓΗ: Huffington Post

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!