Πλήρωσε ακριβά το κέρατο... Βούλιαξε όλα τα Apple gadgets του στην μπανιέρα

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην προκειμένη περίπτωση μία κοπέλα από την Ιαπωνία επιστράτευσε την μπανιέρα του σπιτιού της για να εκδικηθεί το αγόρι της που το τσάκωσε να την απατάει.

Πήρε όλα του τα gadgets της Apple και τα πέταξε στην μπανιέρα, την οποία είχε φροντίσει να γεμίσει σχεδόν μέχρι πάνω με νερό.

Mac, iPhones, iPads κι άλλα αξεσουάρ της Apple έφτασαν στον πάτο της μπανιέρας και μάλιστα, η κοπέλα δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά φρόντισε να τραβήξει φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο Twitter για να μάθουν όλοι οι φίλοι της τι έχει συμβεί.

Βέβαια, κάποιος την έκανε report και την έβαλε σε μπελάδες, αλλά όπως και να έχει, εμείς δεν έχουμε παρά να στείλουμε τα «συλλυπητήριά» μας στο νεαρό που πλήρωσε πολύ ακριβά το «ξέπλυμα της ντροπής».

πηγή: http://www.newsonly.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!