Οι «greek lovers» κατακτούν τον κόσμο - Πέμπτη η Ελλάδα στον ερωτικό χάρτη

Αρέσει, φτιάχνει τη διάθεση, χαλαρώνει... Παρότι δεν χρειάζεται να διαβάσουμε έρευνες για να πειστούμε ότι η καλή σεξουαλική ζωή κάνει καλό στην υγεία μας, ολοένα και περισσότερες μελέτες το επιβεβαιώνουν διαρκώς.

Η καλή ερωτική ζωή μάς προσφέρει πολλά οφέλη, μάς αναζωογονεί. Αλλά ποιοι λαοί είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί , ποιοι απολαμβάνουν πραγματικά την «επαφή»; Ποιοι πολίτες αυτού του πλανήτη συγκαταλέγονται στους πιο... ερωτικούς;

Η Durex αποφάσισε να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να λύσει την απορία. Σε παγκόσμια έρευνα της, απευθύνθηκε σε 26.000 άτομα άνω των 16 ετών για να οδηγηθεί στα εξής συμπεράσματα:

Οι Ελβετοί κατακτούν την κορυφή σε αυτό τον τομέα και οι Ισπανοί ακολουθούν. Στην τρίτη θέση οι Ιταλοί και στην τέταρτη οι Βραζιλιάνοι. Από την πεντάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι... «greek lovers». Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στους πιο σεξουαλικά ικανοποιημένους λαούς αυτού του πλανήτη και μάλιστα στην πέμπτη θέση.

Στην έκτη θέση οι Ολλανδοί και ακολουθούν το Μεξικό, η Ινδία, η Αυστραλία, η Νιγηρία, η Γερμανία και η Κίνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Γαλλία πουθενά στον... ερωτικό χάρτη.

Σύμφωνα με την Durex, το 48% των ερωτηθέντων απάντησε ότι   κατά τη σεξουαλική επαφή φτάνει στην «ολοκλήρωση».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!