Κατέγραψε τη γυναίκα του σε εpωτικό τρίο, αλλά δεν μπορεί να πάει σε δικαστήριο γιατί...

Νίπτει τα χέρια της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή όχι ο σύζυγος το θολό, χωρίς απόλυτη ευκρίνεια υλικό το οποίο είχε από τις κρυφές κάμερες που είχε βάλει στο σπίτι του άνδρας και έπιασε τη γυναίκα του την ώρα που εκείνος έλειπε, να έχει εpωτικές επαφές με δυο άντρες και μάλιστα τη στιγμή που η ανήλικη κόρη τους κοιμόταν στο δωμάτιό της.

Η Αρχή είπε ότι εφόσον το περιεχόμενο των 15 ψηφιακών φωτογραφιών χαμηλής ανάλυσης που υπάρχουν απεικονίζουν αμυδρά χαρακτηριστικά ανθρώπινων σωμάτων και ενδυμασίας, χωρίς να είναι ευδιάκριτα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δεν υπάγεται στις περιοριστικές διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και αρμόδια είναι τα δικαστήρια να κρίνουν την αποδεικτική αξία τους.
Αναλυτικότερα, ο σύζυγος ζήτησε από την Αρχή άδεια για να μπορέσει να προσκομίσει στο δικαστήριο 15 ψηφιακές φωτογραφίες που είχαν ληφθεί από κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του.
Τις φωτογραφίες ο σύζυγος ήθελε να τις χρησιμοποιήσει σε εκκρεμή δικαστική διαμάχη που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του.
Η σύζυγος δεν έδινε τη συγκατάθεσή της για να χρησιμοποιηθούν οι επίμαχες 15 φωτογραφίες στο δικαστήριο, καθώς αμφισβητούσε τη γνησιότητά τους.
Οι επίμαχες 15 φωτογραφίες απεικόνιζαν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της εν διαστάσει συζύγου του, κατά τους ισχυρισμούς του συζύγου.
Συγκεκριμένα, απεικόνιζαν εξωσυζυγικές εpωτικές στιγμές και δραστηριότητες της πρώην συζύγου του, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο σπίτι τους.
Η Αρχή αναφέρει ότι η σύζυγος, η οποία αμφισβητεί τη γνησιότητα των 15 εν λόγω φωτογραφιών, αρνείται ότι απεικονίζεται σε αυτές, πολύ περισσότερο όταν δεν μπορεί να προσδιοριστεί αμέσως ή εμμέσως η ταυτότητα των προσώπων. Στις φωτογραφίες που προσκόμισε ο σύζυγος στην Αρχή διακρίνονται μόνο αμυδρά χαρακτηριστικά ανθρωπίνων σωμάτων και οι ενδυμασίες τους.
Κατόπιν αυτών, η Αρχή επισημαίνει ότι το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό που προσκόμισε ο σύζυγος δεν εμπίπτει στο πεδίο του νόμου 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Κατά συνέπεια δεν απαιτείται καμία άδεια της Αρχής για να προσκομιστούν ενώπιον των δικαστηρίων οι επίμαχες 15 φωτογραφίες, καθώς δεν εμπίπτει στις περιοριστικές διατάξεις του εν λόγω νόμου 2472/1997.
Καταλήγει η Αρχή, ότι εναπόκειται στη Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποία εκκρεμεί η διένεξη του ζεύγους, να κρίνει την αποδεικτική αξία των 15 επίμαχων φωτογραφιών.

πηγή: http://www.treloi.eu/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!