Δείτε καρέ - καρέ πώς φτιάχνονται οι κούκλες του σεξ

Στα άδυτα ενός εργοστασίου του σεξ. Δείτε πώς φτιάχνονται οι κούκλες του σεξ που μοιάζουν σαν αληθινές γυναίκες.

Δείτε στο βίντεο σκηνες από το εσωτερικό ενός εργοστασίου που κατασκευάζει κούκλες του σεξ.

Αυτές οι κούκλες που μοιάζουν με αληθινές γυναίκες, εκτός από ένα σεξουαλικό παιχνίδι, έχουν μια σοβαρή αποστολή: να καλύψουν τον ρόλο της συντρόφου που κάποιοι άνδρες αναζητούν.

Ανδρες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν (αρκετά χρήματα) για να έχουν μία όμορφη γυναίκα να τους κρατάει συντροφιά και να είναι εκεί όποτε τη χρειάζονται. Εστω κι αν είναι άψυχη.

Δείτε στο βίντεο πώς κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ, με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να μοιάζουν όσο περισσότερο γίνεται, εμφανισιακά αλλά και ανατομικά, με αληθινή γυναίκα.

Πολλοί κατασκευαστές παραδέχονται ότι στην αρχή χρειάστηκε να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις κούκλες του σεξ που δημιουργούσαν, για να είναι σίγουροι για τη σωστή κατασκευή τους.

πηγή: thetoc.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!