Έκανε στριπτίζ στο Instagram για να δείξει στον ζάμπλουτο πρώην της τι έχασε

H Chloe Mafia είναι ελεύθερη αυτό τον καιρό, αφού χώρισε με τον ζάμπλουτο φίλο της, όμως μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.

Η Mafia μπήκε στο star system μέσω του X Factor το 2010 και επανήλθε στα πρωτοσέλιδα για την σχέση της με τον super rich John Gray, CEO της Spearmint Rhino.

cloe_john.JPG

Η εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια, την Πέμπτη, αποφάσισε να δείξει τα κάλλη της στο διαδίκτυο, κατά κάποιους για να πικάρει τον πρώην της και να του δείξει τι... έχασε.

cloe_2.JPG

Πάντως σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντός της το πρώην ζευγάρι παραμένουν φίλοι και σύντομα θα πάνε μαζί και διακοπές, μαζί με την κόρη της Chloe.

cloe_3.JPG

Η Chloe άρχισε να βγαίνει με τον John το 2014 και πρόκειται για έναν από τους πλέον πλούσιους άνδρες στην βιομηχανία ενηλίκων. 

πηγή: http://www.newmoney.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!