Ξόδεψε 174.000 ευρώ για να μετατρέψει μια σπηλιά σε σπίτι – Το αποτέλεσμα, εντυπωσιακό

Η πίεση της καθημερινότητας έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν να πάρουν τα βουνά και να αφεθούν στην γαλήνη της φύσης, μακριά από τον θόρυβο και το άγχος.

Ο Ανγκελο Μαστροπιέτρο αποφάσισε να το κάνει και να μετατρέψει μια σπηλιά 250 εκατ. χρόνων σε ένα άνετο σπίτι, που θα το ζήλευε ο καθένας.

Μετά από 1.000 ώρες εργασίας και 174.000 ευρώ, ο 38χρονος έπιασε τα φτυάρια και τις αξίνες για να δημιουργήσει αυτό που ονειρευόταν.

Πριν γίνει άνθρωπος των… σπηλαίων ήταν επικεφαλής μιας επιτυχημένης εταιρείας προσλήψεων στην Αυστραλία, όπου έζησε για μια δεκαετία, όταν και διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, που τον άφησε προσωρινά παράλυτο.

«Ηθελα να είμαι σε ένα μέρος, που θα είχα μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή», ανέφερε.

Η πρώτη φορά που είδε τη σπηλιά ήταν το 1999, όταν και βρήκε καταφύγιο κατά τη διάρκεια βροχής. Για 300 χρόνια χρησιμοποιούνταν ως κατοικία με 4 υπνοδωμάτια, αλλά εγκαταλείφθηκε το 1940.

Ο πατέρας δύο παιδιών είδε το ακίνητο δέκα χρόνια μετά από εκείνη τη βροχή και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Αγόρασε το σπήλαιο για 67.500 ευρώ και εργάστηκε μόνος του για το διαμορφώσει.

Ως επί το πλείστον χρησιμοποίησε υλικά συμβατά με την πέτρα της σπηλιάς, όπως ξύλο και βότσαλα. Το σπίτι είναι απλά μοναδικό με τις λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Το εσωτερικό κινείται στις αποχρώσεις του λευκού και του καφέ, με τη μπανιέρα και τη γωνιά με τα βότσαλα στον τοίχο να ξεχωρίζουν. Η σπηλιά του Ανγκελο δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από ένα διαμέρισμα σε πόλη, καθώς έχει από θέρμανση δαπέδου μέχρι Wi-Fi.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!