Μία selfie αρκεί να σε κάνει ρεζίλι! Δείτε τις χειρότερες! – Video

Μία selfie αρκεί να σε κάνει ρεζίλι! Δείτε τις χειρότερες! – Video

“Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που είναι μάθημα για τους υπόλοιπους που βγάζουν selfie! Να μην σχολιάσουμε τις φωτογραφίες που είναι μέσα στην τουαλέτα γιατί σαφώς είναι υπερβολικό να βγάλεις μία φωτογραφία εκεί και να την ανεβάσεις στο προφίλ σου. Να μην σχολιάσουμε επίσης τη μασχάλη που μοιάζει με δάσος και την κοπελιά που δεν ξέρει ότι υπάρχουν και ξυραφάκια το 2015 ή την κοπέλα με το πλούσιο μπούστο και την …τρίχα στο στήθος!

Αλλά τον τύπο με το μπλουζάκι που λέει «Σκύλες δεν ξέρετε τίποτα για το ….πέος μου» ενώ φαίνεται πίσω να έχει ένα κουκλόσπιτο δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε. Μία ερώτηση μας βγαίνει μόνο που δεν μπορούμε βέβαια να την κάνουμε στον ίδιο! «Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποια κοπέλα θα ασχοληθεί  με το πέος σου και όχι με το υπόλοιπο …καταθλιπτικό σύνολο»??

Βέβαια το βίντεο έχει από όλα τα καλούδια και αξίζει να το δείτε!

πηγή: http://kalikantzaros.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!