Ο τρόπος που βάζουμε το χαρτί υγείας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας

Υπάρχουν αυτοί που τοποθετούν το χαρτί υγείας με την άκρη προς τα έξω. Κι υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν να το ξετυλίγουν αφού το έχουν βάλει πρώτα με την άκρη προς τα μέσα. Σίγουρα δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος στη διαδικασία ξετυλίγματος, ωστόσο σύμφωνα με τον Guardian, το πώς τελικά το κάνει ο καθένας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά του. 

Αν, λοιπόν, το ξετυλίγετε με την άκρη προς τα έξω, σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, είστε πολύ οργανωτικοί και πιθανότατα με πολλές προοπτικές μεγάλων επιτευγμάτων.   Αν πάλι η άκρη του χαρτιού υγείας είναι από τη μέσα πλευρά, είστε τύπος γενικά χαλαρός, αξιόπιστος και συνήθως αναζητάτε σχέσεις με γερά θεμέλια.  

Σε περίπτωση δε που το χαρτί υγείας και η εμφάνισή του δεν σας κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη, αρκεί να είναι στη θέση του, τότε μάλλον στοχεύετε στην ελαχιστοποίηση των συγκρούσεων, εκτιμάτε την ευελιξία και σας αρέσει να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε περιπέτειες.  

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Dr Gilda Carle, ειδική σε θέματα σχέσων όλων των ηλικιών.   

Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα στις ΗΠΑ, ο τρόπος που τοποθετούμε το χαρτί υγείας λέει επίσης πολλά και για το εισόδημά μας. Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 73% των ανθρώπων με εισόδημα κάτω των 20.000 δολαρίων το τυλίγουν συνήθως με την άκρη προς τα μέσα, ενώ το 60% όσων βγάζουν πάνω από 50.000 δολάρια το αντίθετο. 

Πηγή: www.lifo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!