Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γκέι άνδρες αγγίζουν γυναικεία γεννητικά όργανα για πρώτη φορά

«Ξεφουσκωτο μπαλόνι» και «καλαμάρι» ήταν κάποιοι από τους παραλληλισμούς που έκαναν οι τέσσερις «θαρραλέοι» εθελοντές

Για τους περισσότερους γκέι άνδρες η επαφή με τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι μια εμπειρία που δεν έχουν καμία επιθυμία να αποκτήσουν.

Ωστόσο, στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσαν οι λεσβίες κωμικοί του YouTube, Bria και Krissy, τέσσερεις γενναίοι εθελοντές που δεν είχαν ποτέ την παραμικρή επαφή με το συγκεκριμένο σημείο της γυναικείας ανατομίας (με εξαίρεση φυσικά τη... γέννησή τους) αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αγγίξουν ένα αιδοίο, με πολύ διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Μετά από το άκρως επιτυχημένο βίντεο με τις λεσβίες που αγγίζουν για πρώτη φορά ανδρικά γεννητικά όργανα, το ντουέτο δημιούργησε ένα ακόμα πιο ξεκαρδιστικό κλιπ, στο οποίο συμμετέχει μάλιστα και η λεσβία σταρ του YouTube, Stevie Boebi, εκθέτοντας τις «απόκρυφες περιοχές της» για τις ανάγκες του πειράματος.

Το βίντεο, που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,4 εκατ. προβολές περιέχει απίστευτες ατάκες από τους «τρομοκρατημένους» άνδρες, τόσο πριν από τη μεγάλη στιγμή («Ας ελπίσουμε πως δεν θα χάσω κάποιο δάχτυλο»), όσο και μετά την πρώτη επαφή («Νιώθω σαν να χάιδεψα ζωάκι», «Θυμίζει ξεφούσκωτο μπαλόνι ή καλαμάρι», «Μοιάζει με πόρτα ντουλάπας από την οποία εξέχουν κουρτίνες»)

Δείτε το διασκεδαστικό βίντεο

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!