Μπούστο ή γλουτοί; Το αιώνιο δίλημμα για τους άντρες

Με ποια κριτήρια επιλέγουν οι άνδρες τα «καυτά» σημεία των γυναικών

Βουνό ή θάλασσα; Μπιτλς ή Ρόλινγκ Στόουνς; Μελαχρινές ή ξανθές; Στήθος ή οπίσθια; Επιτέλους, τι προτιμούν οι άνδρες σε μία γυναίκα; Το πλούσιο μπούστο ή μήπως τους γλουτούς; 

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που εστίασε στις σεξουαλικές προτιμήσεις των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου, κάθε άνδρας επιλέγει το πιο καυτό σημείο της γυναίκας με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. 

Οι περισσότεροι άνδρες "ανάβουν" όταν βλέπουν μία γυναίκα με καμπύλες όμως,  αυτοί που προτιμούν σε μία γυναίκα το πλούσιο μπούστο από τα οπίσθια, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνει η έρευνα που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα "Bild".   

Το αρσενικό είδος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Στους άνδρες που προτιμούν τα καλοσχηματισμένα οπίσθια των γυναικών και σε αυτούς που επιλέγουν γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ. Διενεργώντας την έρευνα, οι Αμερικανοί επιστήμονες έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι,  πίσω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών κρύβεται κάτω άλλο...  

Πράγματι! Τα συμπεράσματα της μελέτης έδειξαν ότι, οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών θα πρέπει να αναζητηθούν στην ψυχολογία τους. Οι Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν πως, οι άνδρες που δεν ξεκολλούν το βλέμμα τους από το γυναικείο στήθος είναι αποφασιστικοί στη ζωή τους, έχουν προδιάθεση σε "βρώμικες" δουλειές , είναι λίγο επιδειξιομανείς και καπνιστές. 
Αντιθέτως, οι άνδρες που το μόνο σκέφτονται είναι οι γλουτοί των γυναικών, έχουν μία τακτοποιημένη ζωή, είναι φιλόδοξοι στη δουλειά τους κι είναι οι πιο οργανωτικοί στην καθημερινότητά τους. 

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του επιστημονικού blog, υπό τον τίτλο: "Γονιδιακή έκφραση" έδειξε πως, οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και του χαρακτήρα τους. 

Η αμερικανική έρευνα έδειξε επίσης πως, οι άνδρες που κατάγονται από εύπορες οικογένειες, προτιμούν τις γυναίκες με μικρό στήθος . Αντιθέτως, όσοι κατάγονται από φτωχές οικογένειες προτιμούν τις γυναίκες με πλούσια στήθη. Υπάρχει όμως και μία κατηγορία ανδρών που είναι υπέρμετρα φιλόδοξοι αλλά και χαοτικά εξωστρεφείς... Γι' αυτούς τους άνδρες, το στήθος και οι γλουτοί είναι εξίσου θελκτικά στο γυναικείο σώμα. 

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!