Νύχτα γάμου που δεν θα ξεχάσει η νύφη: Πάγωσε όταν είδε…

Τι παράδοξο συνέβη στα Μαριτσά της Ρόδου σε έναν γάμο;

Η νύφη θα θυμάται για πάντα αυτή τη νύχτα…..
Την ημέρα που παντρεύτηκαν βρήκαν την ευκαιρία οι κλέφτες να μπουν στο σπίτι τους και να τους πάρουν αρκετά σημαντικά πράγματα που είτε αγόρασαν οι ίδιοι, είτε τους είχαν πάρει ως δώρα στον γάμο τους. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, έγινε ένας παραδοσιακός γάμος στα Μαριτσά και αφού ολοκληρώθηκαν όλα εκείνα τα γνωστά τελετουργικά, το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι, μαζί με τους προσκεκλημένους τους πήγαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και άρχισαν να διασκεδάζουν. Όμως, την ίδια ώρα, άγνωστοι που φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά τα «κατατόπια», πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, έσπασαν το τζάμι της πίσω πόρτας, μπήκαν μέσα, κι άρχισαν να το «ξαφρίζουν»!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, ανάμεσα στα άλλα που «βούτηξαν», ήταν μια μεγάλη τηλεόραση, ακριβά κρύσταλλα και φακελάκια με λεφτά που συνηθίζουν να δίνουν στους γάμους. Οι νεόνυμφοι και οι συγγενείς τους, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους τα έχασαν, με τη νύφη φανερά σοκαρισμένη να μην μπορεί να πιστέψει την εικόνα που έβλεπε.

Πάντως, η αστυνομία που πήγε στο σημείο της κλοπής, πήρε όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελε, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κλεφτών. Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το προχθεσινό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που σημειώνεται στα Μαριτσά.

Στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν κι άλλες παρόμοιες κλοπές κάτι που έχει αρχίσει να ανησυχεί τους κατοίκους. Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι άρχισαν να λένε πως από δω και πέρα θα αναγκαστούν να προσλαμβάνουν «σεκιουριτάδες» προκειμένου να προστατεύουν τα σπίτια των νεόνυμφων.

πηγη: http://www.aegeanews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!