Επανασχεδιάζει τον Firefox η Mozilla

Αλλαγές φαίνεται ότι φέρνει στον Firefox η επερχόμενη κυκλοφορία των Windows 8. Καθώς το Metro θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε υπολογιστές όσο και σε tablets το interface του είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαν μέχρι τώρα τα Windows.

Αυτές οι διαφορές λοιπόν, όπως είναι φυσικό συμπαρασύρουν μαζί τους σχεδόν τα πάντα. Ανάμεσα τους και ο Firefox ο οποίος αν θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον πόλεμο των browser, θα πρέπει να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Το τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτός ο επανασχεδιασμός είναι ακόμη ασαφές καθώς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το είδος της πρόσβασης που θα δώσει στη Mozilla η Microsoft. Παρόλα αυτά ο οργανισμός έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει ξανά τον Firefox ανανεώνοντας αρκετά το περιβάλλον χρήσης του.

Πηγή : proho.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!