Πόσο πορνό υπάρχει τελικά στο ίντερνετ;

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο ''A Billion Wicked Thoughts'',  όπου δύο ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία γύρω από τα sites με πορνογραφικό περιεχόμενο και την κίνηση στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε ότι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που σχεδόν 1 στα 2 πιο επισκέψιμα sites είχε σχέση με πορνογραφία,πλέον το ποσοστό αυτό έχει πέσει, κατά το διάστημα 2009-2010, στο 13%.

Συγκεκριμένα 2,337 από τα 1 εκ. sites με τηνμεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχουν ''ερωτικό περιεχόμενο'', ένα αναπάντεχα χαμηλό ποσοστό όπως σημειώνουν οι Ogi Ogas και Sai Gaddam. Kαι καταλήγουν ση διαπίστωση ότι τελικά το internet και ο τρόπος που σερφάρουμε έχουν αλλάξει σημαντικά.

mediagate.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!