Οι νέες αλλαγές του Facebook!

Το Facebook όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνει λειτουργικές αλλά κι αισθητικές αλλαγές.

Αυτή τη φορά, οι αλλαγές γίνονται κυρίως στο λειτουργικό κομμάτι της υπηρεσίας με την προσθήκη δύο νέων λειτουργιών.

Η πρώτη προσθήκη είναι μία λειτουργία η οποία επιτρέπει στον κάθε χρήστη να κάνει highlight τις αναρτήσεις που τον ενδιαφέρουν στο newsfeed του.

Για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία αυτή, όμως δεν αποκλείεται μελλοντικά να μπορεί να προβλέπει τι ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη με βάση αυτά που έχει κάνει highlight στο παρελθόν.

Η δεύτερη νέα προσθήκη του Facebook ονομάζεται Ticker και στην ουσία αποτελεί ένα αφιλτράριστο newsfeed όλων των Facebook φίλων του χρήστη κι εμφανίζεται στην δεξιά μπάρα της ιστοσελίδας.

Όπως είναι αναμενόμενο οι αλλαγές αυτές ενεργοποιούνται σταδιακά ανα περιοχή γι‘ αυτό όσοι χρήστες δεν τις έχουν ακόμα ενεργοποιημένες απλά να κάνουν λίγη υπομονή λίγες μέρες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!