Χάκερς έκλεψαν στοιχεία και για την Ελλάδα από το ΔΝΤ

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπουργοί Οικονομικών και οι διοικητές των τραπεζών.

Αξιωματούχοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκαναν σήμερα γνωστό πως στην πρόσφατη επίθεση χάκερς στα ηλεκτρονικά αρχεία του Ταμείου, κλάπηκαν στοιχεία απόρρητα για τις οικονομίες πολλών χωρών.

Μεταξύ των χωρών είναι και η Ελλάδα και για αυτό το λόγο ενημερώθηκαν άμεσα ο έλληνας υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα απόρρητα στοιχεία και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουν κλαπεί για την Ελλάδα αφορούν τις διαπραγματεύσεις που υπήρχαν στο διάστημα Απριλίου με τον Μάιο και αφορούσαν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!