Προσοχή! Κυκλοφορεί ιός μαζί με τον VLC Player.

Πολλές είναι οι εταιρίες που για να κερδίσουν χρήματα, “μολύνουν” με ιούς τον VLC αλλά και άλλες ανοιχτού κώδικα εφαρμογές.

Μπορεί οι εφαρμογές ανοικτού κώδικα όπως ο VLC player, να προσφέρουν στους χρήστες απλόχερα τον κώδικά τους έτσι ώστε όσοι θέλουν να τον δουν ή ακόμα και να διορθώσουν κάτι κάνοντάς τον καλύτερο, όμως για το λόγο αυτό όλοι οι χρήστες θα πρέπει να είναι λίγο επιφυλακτικοί επειδή υπάρχει περίπτωση μέσα στον κώδικα του προγράμματος που κατεβάζουν, να υπάρχουν μέσα στον κώδικα διάφορα κακόβουλα προγράμματα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον δημοφιλή VLC Player αφού πολλές κακόβουλες επιχειρήσεις δημιουργούν εκδόσεις του μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται adware, spyware και άλλα κακόβουλα προγράμματα.

Ο developer του VLC Ludovic Fauvet είναι ήδη έξω φρενών με τις εταιρείες αυτές, οι οποίες μέσω των site τους προσφέρουν τις δικές τους εκδόσεις του VLC, παριστάνοντας πως είναι η αυθεντική μόνο που από τη στιγμή που την εγκαταστήσει ο χρήστης, ο υπολογιστής του γεμίζει με άχρηστα προγράμματα.

Έτσι λοιπόν καλό θα είναι οι χρήστες να κατεβάζουν την εφαρμογή αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα του project και φυσικά το ίδιο καλό θα είναι να ισχύει και για τις υπόλοιπες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα που θέλουν να κατεβάσουν.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!