Χαμός σε ταβέρνα – Επεισόδιο με 50αρες που φλέρταραν συνοδευόμενους νεαρούς!

Προκλητικοί χοροί και επεισόδιο ζηλοτυπίας με μπουγελώματα και καρεκλιές! Όλα αυτά σε γνωστή ταβέρνα της Πάτρας με ζωντανή μουσική και με πρωταγωνίστριες τρεις 50αρες που χόρευαν προκλητικά και δεν άφησαν νεαρό για νεαρό που να μην τον σηκώσουν από το τραπέζι του, ακόμα κι αν αυτός συνοδευόταν!
Μετά από μερικά ποτηράκια άρχισαν να παρεκτρέπονται, ρίχνοντας πονηρές ματιές σε νεαρούς που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια.
Όταν... ήρθαν στο κέφι άρχισαν να χορεύουν σηκώνοντας με το ζόρι τους άνδρες που είχαν... βάλει στο μάτι και αδιαφορώντας που δύο εξ αυτών συνοδεύονταν. Αρχικά οι σύντροφοί τους δεν μίλησαν.
Όταν όμως η σκηνή επαναλήφθηκε, αντέδρασαν με οργή. Η μία έχυσε με δύναμη την κανάτα με το νερό που ήταν στο τραπέζι της και η δεύτερη σήκωσε την καρέκλα της απειλώντας πως θα την εκσφενδονίσει εναντίον της 50αρας που χόρευε με τον σύντροφό της!
Στο μαγαζί επικράτησε αναστάτωση για τα καλά. Ευτυχώς όμως παρενέβησαν έγκαιρα οι υπεύθυνοι και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ενώ οι 50αρες πλήρωσαν το λογαριασμό κι έφυγαν, βλέποντας ότι δεν τις... έπαιρνε να συνεχίσουν άλλο τα καμώματά τους εκεί.
 
Το διαβάσαμε στο: tsantiri.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!