Παράξενη φιγούρα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην ΕΡΤ!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές από το μυστηριώδες μεταλλαγμένο πλάσμα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας να περιφέρεται τη νύχτα στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής

Η παράξενη εκτοπλασματική φιγούρα όπως καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας, που έχει αναστατώσει την κυβέρνηση και τους περίοικους του Ραδιομεγάρου
Βίντεο που επιβεβαιώνει με δραματικό τρόπο τους φόβους για φαινόμενα μετάλλαξης, εξαιτίας της επικίνδυνης ακτινοβολίας που προκαλεί η κεραία των καταληψιών της ΕΡΤ, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση.
Η σοκαριστική εικόνα, που δείχνει μια λευκή φιγούρα που ακτινοβολεί (κατά πάσα πιθανότητα λόγω ραδιενέργειας), να περιφέρεται ανάμεσα στα δέντρα και να ανάβει τσιγάρο (!), εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις οθόνες ασφαλείας, από τις κάμερες που καταγράφουν τους περιβάλλοντες χώρους – και συγκεκριμένα την περιοχή κάτω από το πρώην γραφείο του προέδρου!
Σύμφωνα με ειδικούς καταγραφείς παράξενων όντων, οι οποίοι παρέλαβαν και μελέτησαν με απόλυτη μυστικότητα το απόσπασμα από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, παρόμοια πλάσματα έχουν εμφανιστεί σε μέρη με κεραίες καταληψιών, πιθανότατα γιατί έλκονται από τέτοιου είδους φαινόμενα.
Αν και για ευνόητους λόγους, δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία αναφορά στο επίμαχο βίντεο, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί επισκέψεις από κυβερνητικούς πράκτορες που τους συστήνουν να κλειδώνουν καλά τις πόρτες τους τα βράδια και να φορούν κράνος ακόμα και μέσα στο σπίτι προκειμένου να περιορίσουν τις συνέπειες της ακτινοβολίας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
moufanet

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!