«Θεέ μου, ο γιος μας βρήκε δουλειά! Τι θα πούμε στον κόσμο;»

Κάνει «θραύση» στο Διαδίκτυο η μίνι ταινία με τον Ισπανό νέο που «ομολογεί», γεμάτος ενοχές, ενώπιον των γονιών του, ότι έπιασε δουλειά - Δείτε πώς αντιδρούν και, κυρίως, ποια είναι η εργασία που βρήκε...


Σε μία χώρα όπως η Ισπανία, που, σαν την Ελλάδα, μαστίζεται από την ανεργία -και δη, την ανεργία των νέων-, ο... εφιάλτης μιας τυπικής οικογένειας είναι... να βρει δουλειά το παιδί της! Το απίστευτο, κι όμως... ευφάνταστο, όσο και σαρκαστικό αυτό στόρι, οπτικοποιημένο σε ένα απολαυστικό βίντεο, κάνει «θραύση» στο Διαδίκτυο, αντιμετωπίζοντας με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και ειρωνείας, τη μάστιγα της ανεργίας, που μας αφορά όλους.

Με δεδομένο ότι, στην εποχή της Τρόικας, του ΔΝΤ, της κρίσης χρέους και των ελλειμμάτων, οι τυχεροί που έχουν δουλειά, τείνουν να γίνουν... δακτυλοδεικτούμενοι. Πώς αντιδρούν, λοιπόν, οι γονείς, όταν τους ανακοινώνεις ότι βρήκες δουλειά στην Ισπανία του 2013; Τι συμβαίνει, όταν δηλώνεις στον πατέρα και τη μητέρα σου ότι είσαι ο μοναδικός μη άνεργος σε... ακτίνα χιλιομέτρων; Και ακόμη: τι εργασία μπορεί να είναι αυτή;

Οι -ξεκαρδιστικές- απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί...
 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!