Κρήτη: Φοιτητής πέταξε τα ρούχα του και παρίστανε το Θείο βρέφος σε φάτνη

Στο κέντρο της πόλης των Χανίων ένας νεαρός φοιτητής πέταξε τα ρούχα του και στάθηκε γυμνός μέσα στη Χριστουγεννιάτικη φάτνη της πόλης.

Οργισμένοι περαστικοί από την ύβρη στο σύμβολο της Θείας Γέννησης ενημέρωσαν τις αρχές για το θέαμα που αντίκρισαν μέσα στη φάτνη.

Ο νεαρός, 26 ετών, φοιτητής από τη Σερβία, είχε πάρει τη θέση του Θείου Βρέφους, μέσα στη φάτνη, διακωμωδώντας γυμνός τις σκηνές της Γέννησης ενώ τις πράξεις του κατέγραφε με το κινητό του νεαρός φίλος του. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες τη νύχτα. Η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση και οι δύο νεαροί από τη φάτνη, γυμνός ο ένας, κατέληξαν στο τμήμα.

Πηγή: prismanews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!