Τέλος του κόσμου: «Ταξίδια» σε Παράδεισο και Κόλαση

Καθώς η φρενίτιδα για την προφητεία των Μάγια «χτυπάει κόκκινο», ένα ταξιδιωτικό γραφείο προτείνει μια διαφορετική εμπειρία.


Το επερχόμενο τέλος του κόσμου μπορεί να μετατραπεί σε μια «μοναδική», «υπερπολυτελή» εμπειρία, καθώς ένα τουριστικό γραφείο στο Κίεβο προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα για τον Παράδεισο και την Κόλαση, σε τιμές-ευκαιρία και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Το πακέτο «Heaven All Inclusive» περιλαμβάνει ένα εισιτήριο πρώτης θέσης για τον Παράδεισο στις 21 Δεκεμβρίου και έναν τουριστικό οδηγό. Για τους πιο περιπετειώδεις τύπους προτείνεται «ελεύθερη πτώση στην Κόλαση» και ένας οδηγός επιβίωσης.

Το κόστος του ταξιδιού στον Παράδεισο είναι 15 δολάρια, ενώ αντίστοιχα στην Κόλαση 18 δολάρια. Αν κάποιος θέλει την εμπειρία ολοκληρωμένη, μπορεί να κλείσει όλο το πακέτο με έκπτωση 75%.

Η «προσφορά» αυτή ανέβηκε πράγματι σε ιστοσελίδα γραφείου της Ουκρανίας, όμως ήταν ένα «αθώο αστείο». Αυτό δήλωσαν οι εμπνευστές της, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο από θυμωμένους συμπολίτες τους. Γιατί εκτός από τους Ουκρανούς που γέλασαν, υπήρξαν πολλοί άλλοι που ενοχλήθηκαν και άρχισαν να στέλνουν οργισμένα μηνύματα στους «διοργανωτές». Ο λόγος ήταν ότι πιστεύουν όντως πως ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου και ένιωσαν προσβεβλημένοι με το «αστείο».

Πάντως, οι πιστοί φαίνονται πως είναι πολλοί αφού στις αρχές του Νοεμβρίου ξεκίνησαν μαθήματα επιβίωσης για την Αποκάλυψη σε άλλη ουκρανική πόλη, ενώ στη γειτονική Ρωσία πωλούνται «κιβώτια επιβίωσης» που περιέχουν φάρμακα για την καρδιά, σκοινί και φυσικά βότκα, στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!