Ζωγραφίζει έχοντας ως «μπογιά» το αίμα του

Μέσα από την τέχνη επιχειρείται πολλές φορές να δοθεί απάντηση σε ερωτήματα που αφορούν τη ζωή, το θάνατο, τον άνθρωπο κ.α.


Ο Vincent Castiglia από τη Νέα Υόρκη όμως... «εμβαθύνει» ακόμη περισσότερο σε υπαρξιακά ερωτήματα μέσα από τους πίνακές του!

Κάθε του έργο έχει δημιουργηθεί με υλικό το ίδιο του το αίμα!

Ο ίδιος επιμένει ότι το περιεχόμενο της δουλειάς του –σουρεαλιστικά ανθρώπινα σώματα σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης- επισκιάζει το μέσο και χαρακτηρίζει τα έργα του ως «υγρή σάρκα».

Λέει ακόμη ότι το οξείδιο του σιδήρου που υπάρχει στο αίμα του ανθρώπου είναι μια χρωστική ουσία που βρίσκει κανείς στις μπογιές, όπως επίσης υπάρχει στη σκουριά και στα σιδηρομεταλλεύματα.

Όταν πρωτοχρησιμοποίησε το αίμα του ως «μπογιά» το έκανε «από μια ανάγκη να επικοινωνήσει με το έργο του στον υπέρτατο βαθμό» λέει χαρακτηριστικά και επιμένει δεν το κάνει για να προκαλέσει εντύπωση.

«Η απάντησή μου σε όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι το ίδιο το έργο, που επισκιάζει το υλικό από το οποίο έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε.

Οι πιο μεγάλοι πίνακές του μπορεί να χρειαστεί και τρεις μήνες για να τελειοποιηθούν και η τιμή τους κυμαίνεται από 950 έως 26.000 δολάρια.
 
newsbeast.gr
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!