Άνοιξε το πρώτο σχολείο του σεξ στην Αυστρία

Το πρώτο στον κόσμο «Σχολείο του Σεξ» ανοίγει αυτές τις μέρες κοντά στη Βιέννη. Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια του σχολείου, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων του AISOS, (Austrian International School Of Sex), του πρώτου στον κόσμο σχολείου πρακτικής σεξολογίας.
 
Σύμφωνα με την διευθύντρια, οι σπουδαστές του AISOS θα διδάσκονται πώς θα γίνουν καλύτεροι εραστές.

«Έχετε γυμνάσει το μυαλό σας, τους μύες σας, το πνεύμα σας, πόσο χρόνο όμως έχετε πραγματικά ξοδέψει στο να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε αυτό που πραγματικά αξίζει: τον έρωτα», αναρωτιέται η διευθύντρια στο site του σχολείου.

«Παρόλο που τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν τόσο ιστορία όσο και θεωρία της μοντέρνας σεξουαλικότητας, η έμφαση δίνεται στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος εραστής. Σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές, ανατομικά στοιχεία, αυτές είναι οι αρχές του σχολείου AISOS. Και όλα αυτά διδάσκονται στην πράξη», τονίζει η διευθύντρια του σχολείου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα και ήδη μερικά από τα τμήματα είναι πλήρη.

Τα πρώτα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου. Για να γίνει όμως κάποιος καλύτερος εραστής δεν πρέπει μόνο να ιδρώσει, πρέπει και να πληρώσει: ένα εξάμηνο στο AISOS (το οποίο περιλαμβάνει πέντε full-term μαθήματα και άλλα τρία «εντατικά») κοστίζει 1.400€. Επίσης, τα σαββατοκύριακα θα παραδίδονται στο σχολείο και μαθήματα για ζευγάρια.
 
newsbomb.gr
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!