Μηνύουν αεροπορική εταιρεία για χρησιμοποίηση του δονητή τους.

Ένα gay ζευγάρι, ο Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και ο Μάρτιν Μπόργκερ δεν πίστευαν στα μάτια τους κατά την επιστροφή του από διακοπές στην Κόστα Ρίκα.

Η βαλίτσα τους έκανε τον γύρο του κυλιόμενου διαδρόμου έχοντας τον μοβ δονητή τους κολλημένο με διάφανη ταινία πάνω της.

«Θεέ μου τι ντροπή. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο».

Αυτό δήλωσε το gay ζευγάρι που κάνει μήνυση στους υπεύθυνους της United-Continental για το συμβάν που έγινε στο George Bush Intercontinental αεροδρομίου του Χιούστον.

 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!