Ελένη Λουκά στο Sky News: «Μέρκελ είσαι γυναίκα Χίτλερ»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky News, ο ρεπόρτερ Jeremy Thompson, δέχτηκε την παρέμβαση "διαδηλωτή" κατά της Μέρκελ.


Ποιος ήταν ο εν λόγο "διαδηλωτής"; Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελένη Λουκά που λίγο πριν το αποτέλεσμα των κρίσιμων σημερινών εκλογών, "χτύπησε" και πάλι.

Ο έκπληκτος ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά εικόνες από το Σύνταγμα, έδωσε το λόγο στην Ελένη Λουκά η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά για τη Γερμανίδα καγκελάριο, την οποία κατονόμασε σαν "Γυναίκα Χίτλερ", αλλά και για την οικονομική κρίση. Το βίντεο φυσικά, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η παρέμβαση της Ελένης Λουκά τερματίστηκε πάντως κάπως απότομα, αφού ένα χέρι μπήκε στο πλάνο από το πουθενά στερώντας της το λόγο.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος ωστόσο συνέχισε ατάραχος το ρεπορτάζ του, περιγράφοντας την ως μια γυναίκα με "δυνατά συναισθήματα".
 
{dmotion}xrl0uy{/dmotion}
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!