Γυναίκα οδηγός καταστρέφει το αυτοκίνητο της σε λιγότερο από 2'

Μια γυναίκα  οδηγός επιχειρεί να εισέλθει σε ένα πάρκινγκ. Αφού περιμένει κάμποση ώρα στην είσοδο του πάρκινγκ μάλλον σκεπτόμενη τι ταχύτητα να βάλει για να προχωρήσει, μπαίνει σε αυτό με μια μικρή λεπτομέρεια: Ξύνει με την αριστερά πλευρά του αυτοκινήτου της όλον τον τοίχο.


Και όμως η καταστροφή δεν σταματά εδώ. Η γυναίκα βρίσκει στον τοίχο μπροστά ενώ κάνοντας όπισθεν χτυπάει και πίσω (Εμ τι μισές δουλειές;!). Το αυτοκίνητο βγάζει καπνούς και εκείνη βγαίνει από αυτό να δει τι συμβαίνει.

Και ναι μάλλον δεν είχε πιάσει καλά το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο αρχίζει να γλιστρά προς τα πίσω! Μικρή λεπτομέρεια: Είχε αφήσει και την πόρτα ανοιχτή η οποία καταστράφηκε και αυτή!

Πιο Fail οδήγηση δεν γίνεται, γίνεται;
 
 
{dmotion}xrj847{/dmotion}
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!