Από τι κινδυνεύετε να πεθάνετε και που! - Χάρτης

Αρρώστιες, ατυχήματα, πέσιμο από σκάλα, ακόμα και πέσιμο από το κρεβάτι. Όλες οι γωνιές της γης και από τι κινδυνεύετε να χάσετε την ζωή σας αν τις επισκεφθείτε.

Ο ευφάνταστος "χάρτης" δημιουργήθηκε από το BBC και αν τον μελετήσετε καλά μπορεί και να γελάσετε παρά το μακάβριο θέμα του. Ο χάρτης φτιάχτηκε κομμάτι - κομμάτι με βάση την στατιστική.
Στην Ρωσία είναι πολύ πιθανόν να σας δηλητηριάσουν, στην Τσεχία να πεθάνετε από πέσιμο από σκάλα, στις ΗΠΑ από μηχανή του γκαζόν, στην Ιαπωνία από... βαθιά γεράματα, στην Ανταρκτική από μετεωρίτη που μπορεί να σας πέσει στο κεφάλι, στη Νότια Αφρική από μεθυσμένο οδηγό και στην Ουγγαρία από πέσιμο από το κρεβάτι.

thanatos

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!