1 στους 10 άνδρες προτιμά το iPad από το σεξ

Γνωρίζαμε βέβαια ότι τα προϊόντα της Apple είναι εξαιρετικά δημοφιλή αλλά μάλλον είχαμε υποβαθμίσει το πόσο. Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν σε κάποιους άνδρες έχουν τέτοια επίδραση ώστε να τα προτιμούν ακόμη και από το να κάνουν έρωτα.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα της RoxyPalace, 1 στους 10 άντρες που ρωτήθηκαν δήλωσε ότι προτιμά το νέο iPad από το να συνευρεθεί ερωτικά με μια αιθέρια ύπαρξη. Είπαμε είναι εντυπωσιακή Retina οθόνη της συσκευής αλλά όχι να αποπροσανατολίζει σε τέτοιο βαθμό τον ανδρικό πληθυσμό!

Ευτυχώς για το ωραίο φύλο η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική. Εκεί η Apple δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά καθώς στη συντριπτική τους πλειονότητα (96%) οι κυρίες προτιμούν ένα νέο άντρα στη ζωή του από το iPad.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση του ερωτικού συντρόφου εκεί υπάρχει κάποια ταύτιση. Και τα δύο φύλα σε ποσοστό 71% προτιμούν να συνομιλήσουν μέσω FaceTime με τα υποψήφια ραντεβού τους πριν την πραγματική τους συνάντηση.

- tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!