Ιταλός δήμαρχος απαγόρευσε στους δημότες του να πεθαίνουν!

Οσο κι αν ακούγεται παράξενο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο δήμαρχος της πόλης Φαλτσιάνο, κοντά στη Νάπολη, απαγόρευσε στους δημότες του να πεθαίνουν!

Τι οδήγησε τον Τζούλιο Φάβα στην απόφαση αυτή; Η απουσία νεκροταφείου απο την μικρή αυτή πόλη αλλα και η έλλειψη χώρου στο κοντινότερο κοιμητήριο που βρισκεται στην Καρίνολα και το οποίο οι δύο πόλεις χρησιμοποιούσαν απο κοινού.

Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι μόνο αυτό. Οι δύο πόλεις που μέχρι το 1964 ήταν μία, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ενω αρχικά είχε συμφωνηθεί η επέκταση του νεκροταφείου, ο Φάβα ανακοίνωσε οτι θα φτιάξει το δικό του. Μέχρι να γίνει αυτό όμως οι πολίτες απαγορεύεται να αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο.

Πάντως, απο τότε που βγήκε η απαγόρευση, δύο δημότες έχουν ήδη "παρανομήσει"...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!