Έβαλε γόβες στο σχολείο και αποβλήθηκε

Ο 17χρονος Asante Cotman από το Charles City County της Virginia δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Στο σχολείο περνούσε απαρατήρητος έως ότου μια μέρα αποφάσισε να βάλει γόβες.

Η διευθύντρια του σχολείου απαίτησε να τις βγάλει και αφού ο νεαρός αρνήθηκε τον απέβαλε για τρεις μέρες από το σχολείο.

Όπως ισχυρίζεται ο νεαρός, μόλις μπήκε στο σχολείο και η διευθύντρια τον είδε με τις γόβες στιλέτο, του ζήτησε να τις βγάλει αμέσως γιατί "προκαλούσαν αναστάτωση στους μαθητές".

"Φορούσα ένα στρατιωτικό παντελόνι, ένα άσπρο πουκάμισο, ένα μαντήλι και τις γόβες μου. Δεν βλέπω πώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση. Τίποτα από αυτά δεν ήταν προκλητικό ή αποκαλυπτικό", δήλωσε ο μαθητής στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο ί17χρονος την κίνησή του αυτή, ήλπιζε να φέρει τον αέρα της αλλαγής στη στάση που έχουν μαθητές και καθηγητές απέναντι στους γκέι.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια δήλωσε ότι ποτέ δεν είπε στο μαθητή ότι η εμφάνισή του προκαλεί αναστάτωση στους συμμαθητές του, ενώ υποστήριξε ότι του ζήτησε να βγάλει τις γόβες γιατί είχαν ψηλό τακούνι και φοβήθηκε ότι ο νεαρός μπορεί να τραυματιστεί.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!