Νοσοκόμα ξερίζωνε τα νύχια ασθενών της όταν είχε στρες...

Όταν οι άνθρωποι στρεσάρονται κατά την εργασία τους, συνήθως πάνε για έναν περίπατο, ή καπνίζουν ένα τσιγάρο.
Στην περίπτωση μιας νοσοκόμας από την Ιαπωνία όμως, αυτή προτιμούσε να ξεριζώνει τα νύχια ενός ηλικιωμένου ασθενή με άνοια..

Αυτό δεν είναι τόσο παράξενο όσο τρομακτικό, αλλά η εξαγωγή νυχιών είναι σίγουρα ένας περίεργος τρόπος για να χειριστεί κανείς το άγχος. Η 37χρονη Akemi Sato, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Mori στο Κιότο, έχει συλληφθεί για το ξερίζωμα των νυχιών ενός 80χρονου ασθενή με γεροντική άνοια.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Τον Ιανουάριο του 2006 συνελήφθη για το ξερίζωμα νυχιών, και από τα δύο δάχτυλα των χεριών και των ποδιών έξι ασθενών, οι οποίοι είχαν μείνει κλινήρης για διάφορους λόγους. Η νοσοκόμα κατέληξε στη φυλακή για κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια.

Αφότου απελευθερώθηκε, το νοσοκομείο Mori τη προσέλαβε, αγνοώντας το παρελθόν και τη καταδίκη της. Ένας συνάδελφος υπεύθυνος για την αλλαγή στα σεντόνια και τις πάνες ενηλίκων, ανακάλυψε το αίμα στα πόδια ενός ασθενούς, και μετά από έρευνα η Sato τελικά ομολόγησε.

Η τρομακτική αυτή τακτική για την ανακούφιση του στρες έκανε σύντομη της θητεία της Sato στο νοσοκομείο αφού υπήρξε ένταση μεταξύ της ιδίας και προϊσταμένων της, με τους οποίους προφανώς δεν τα πήγαινε καλά. Επίσης απ ότι φαίνεται δεν ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, αφού έπρεπε να την πειθαρχούν και επανεκπαιδεύουν πολλές φορές, με τους ανωτέρους της, τελικά, να αποφασίζουν να την ελέγχουν ανά πάσα στιγμή.

Σίγουρα είναι πάντως κάτι παραπάνω από ενοχλητικό και περίεργο, γι αυτό την επόμενη φορά αντ αυτού θα της προτείναμε να μασήσει τσίχλα ή να καπνίσει ένα τσιγάρο. Πολύ καλύτερο σίγουρα από το ξερίζωμα των νυχιών των καημένων, ηλικιωμένων ασθενών.

 tsekouratoi.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!